Våra aktiviteter

SAFWIS har både nationella aktiviteter som organiseras av SAFWIS centralt, och lokala aktiviteter som organiseras av våra medlemmar. Alla aktiviteter som vi står bakom sker utifrån våra övergripande målsättning och våra principer.


Årlig sportgala

Varje år arrangerar SAFWIS en sportgala, där årets förebilder lanserar. I år 2017 kommer galan att arrangeras på Handelshögskolan i Stockholm 8 mars. Nästa år 2018 står GIH som värd. 

 

530053449-56a6d9e95f9b58b7d0e51c75.jpg

Sportgala: Femtio idrottsförebilder för ökad jämställdhet

8 mars 18.00 – 21.00
Handelshögskolan Stockholm

Vi presenterar femtio kvinnor som vi ser som förebilder inom svensk idrott och lyssnar till Gabriel Wikström, Sofia B Karlsson, Björn Eriksson samt Brianna Newland.

Ansvarig organisatör: SAFWIS

Hästnäringens innovationsdag.jpg

Hästnäringens innovationsdag

8 mars 9:00 –17:00
Handelshögskolan Stockholm

Hästnäringens innovationsdag riktar sig till tjejer och killar 13-20 år som vill påverka hästnäringens framtid. Vi kommer att varva workshop och inspirationsföreläsningar. 

Du kommer lära dig hur man skapar ett eget företag och vad som gör en bra innovation. Arrangörer är Handelshögskolan, Svenska Ridsportförbundet, Svensk Travsport, Hästnäringens Nationella Stiftelse och LRF Häst. Varmt välkommen!

Ansvarig organisatör: Handelshögskolan Stockholm


Women in sport + adventure

September 2017
Umeå

WS+A är en årlig mötesplats som syftar till att stödja, stärka och uppmuntra kvinnors deltagande i idrott och äventyrssport.

WS+A är en festival för: kvinnor, flickor, entusiaster, idrottare, beslutsfattare, påverkare, varumärken inom idrott och äventyrsport

Ansvarig organisatör: Girls in Sport